Menura Wellness & Therapy

Ieder mens heeft naast zijn of haar fysieke lichaam ook een energielichaam: het aura. Dit is een energieveld dat enkel waargenomen kan worden door middel van een speciale camera of iemand met een unieke sensitiviteit. Het is de uitstraling van hoe iemand zich voelt en welke ervaringen (positief en negatief) iemand heeft meegemaakt.

In dit energieveld bevinden zich ook de chakra’s. Dit zijn draaiende energiekolken die via het aura energie opnemen of afgeven aan de omgeving. De chakra’s houden ons fysiek, emotioneel en psychisch in balans. Trauma’s of slechte gebeurtenissen kunnen blokkades en/of zwakke plekken veroorzaken in het aura (waardoor de energie niet meer vrij kan stromen) en daardoor voor fysieke of mentale klachten zorgen.

Ik kan samen met jou de blokkades in het aura en de chakra’s herstellen, openen en reinigen om op die manier de energiestromen weer te activeren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Dit kan door middel van verschillende methodes, zoals bijvoorbeeld Healing, Chakra Therapie en Magnetiseren. Door deze technieken op een professionele manier toe te passen, kan ik fysieke en mentale problemen bij jou verlichten en zorgen voor een betere balans, innerlijke rust en meer levenskracht.

Een individuele therapiesessie bestaat uit een gespreksgedeelte en een behandelgedeelte. Tijdens het gesprek kijken we o.a. naar hoe je in het leven staat, wat je hierin als problematisch ervaart, waar je klachten mee te maken hebben en hoe je eventueel tot verandering kan komen of er anders mee kan omgaan.

Een behandeling (meestal op de behandeltafel) gebeurt in overleg en de invulling ervan vloeit voort uit wat er in het gesprek naar boven komt. Het kan je de gelegenheid geven om op een dieper niveau (via je voelen en niet enkel je denken) tot meer begrip en bewustzijn van jezelf te komen. Ik werk hierbij o.a. met energetische behandelingen

Visie

Deze behandeling is als het aangaan van een bewustwordingsproces. Het is bij jezelf 'naar binnen gaan', ontdekken wie je werkelijk bent, onderzoeken op welke vlakken je jezelf beperkt of je niet tevreden bent. Als therapeut begeleid en ondersteun ik je in dit proces door samen te gaan kijken naar de manier waarop je in het leven staat, hoe je omgaat met emoties, met welke overtuigingen en gedachten je jezelf beperkt, waar er eventueel (energetische) blokkades zijn, enz...Ik besteed hierbij steeds aandacht aan zowel het fysieke lichaam en wat daar in voelbaar is (je voelen), het energetische lichaam (chakra's en aura) en je mentale huishouding (je gedachten, overtuigingen en emoties). Van daaruit kan je mogelijk tot meer helderheid, inzicht in jezelf en verandering komen.

Prijs per sessie: € 110,- Duur: 120 minuten

Incl. gesprek, kristallegging, komplete chakra en aurahealing, water/thee/sap 

Chakra kristal/steenlegging

Door een geactiveerde kristallegging worden zowel de etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd. Je hoogste fysiek en geestelijk potentieel wordt geopend en je wens wordt daarin meegenomen. Je kunt voelen hoe de kristallen je stevig in je lichaam ankeren en uit je hoofd halen. Je hogere bewustzijn en ziel kunnen nu gemakkelijker hechten aan je lichaam waardoor je voortaan dieper in je lichaam en aarding kunt functioneren.

Prijs per sessie: € 60 - Duur: 60 minuten

Incl. gesprek, water/thee/sap 

Stenen kunt u hier kopen

Chakra voetmassage

Chakra voetmassage is een Holistische massage waarin de verbindingen tussen de verschillende lichaamsniveaus (mentaal, sociaal, fysiek, emotioneel, spiritueel e.d.) verduidelijkt worden via de massage van de voeten.

De voeten worden eerst ingewreven met warme olie, wat een ontspannend effect heeft.

De chakra voetmassage werkt diep door in het lichaam. Het heeft een reinigende werking op het energieveld.

Prijs per sessie: € 50 - Duur: 45 minuten

Incl. gesprek, water/thee/sap 

0