Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Menura Wellness & Therapy

Deep tissue massage is een volwaardige therapie. Deze massage is van therapeutische aard en een vrij intensieve behandeling, die gericht is op het verbeteren van (chronische) pijnklachten. Deep Tissue Massage is een stevige massage die de nadruk legt op het stimuleren en relaxeren van de dieper gelegen spierlagen en verbindingsweefsels om op die manier blokkages en ophopingen van melkzuren vakkundig weg te masseren met als gevolg een betere doorbloeding.

Deep Tissue Massage kan aangewezen zijn voor het ontspannen van rugspieren, nekspieren en zenuwen die tussen deze spierlagen gelegen zijn. Men vergelijkt deze massage wel eens met een sportmassage omdat deze ook intensief is, maar beide massagevormen hebben hun specifieke doelen en behandelmethodes. 

Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klacht die kan ontstaan zijn door overbelasting, verkeerde houding, trauma, … Klachten worden door verschillende technieken zoals stretchen, triggerpoints en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingergewrichten en handpalmen verholpen. 

Deep Tissue Massage is een stevige massage die de nadruk legt op het stimuleren en relaxeren van de dieper gelegen spierlagen en verbindingsweefsels om op die manier blokkages en ophopingen van melkzuren vakkundig weg te masseren met als gevolg een betere doorbloeding.

0